Dit zeggen zij over mijn teksten

Conclusion AFAS Solutions (CAS)

Iris Redegeld, recruiter

Nadat wij een aantal trainingen in storytelling hadden gedaan om het verhaal van onze organisatie en van onze medewerkers op papier te zetten, liepen wij er tegenaan dat het zonder schrijfexpertise niet lukte om de vertaalslag te maken naar een goed verhaal. We hebben Altwin gevraagd ons te helpen om het verhaal van CAS en enkele van onze medewerkers te maken. Dit zijn mooie verhalen geworden die nu als basis worden neergelegd voor het creëren van onder meer video’s. We zijn tevreden over het resultaat dat Altwin geleverd heeft. Mochten we meer storylines gaan uitwerken gaan we zeker vragen of Altwin dit weer voor ons op kan pakken. Dank je wel!”

Palmslag

Eelco Blaauw, redacteur fictie en non-fictie

“In het voorjaar van 2021 heb ik als redacteur met Altwin mogen samenwerken aan de totstandkoming van zijn boek Rondje Oostzee. Met lof kan ik spreken over zijn creativiteit en schrijfvaardigheid, maar wat me vooral is bijgebleven van dit traject is hoe gemakkelijk de samenwerking verliep. In het communiceren over de redactionele wijzigingen bleek Altwin een slimme, empathische gesprekspartner die goed tegen kritiek kon en dat ter harte nam, maar ook wist wanneer hij juist een beetje gas tegen moest geven (een redacteur slaat de plank ook wel eens mis). Het eindresultaat was een manuscript dat aan ieders verwachtingen voldeed en leidde tot een prachtige publicatie.”

De Stichtse Rijnlanden

Astrid Russchen, communicatieadviseur en redacteur

“Altwin weet de vaak onzichtbare en soms technische wereld van het waterschap helder, boeiend en beeldend te beschrijven. Met oog voor details en sfeer. Gelukkig hebben we de artikelen in onze magazines en websites nog!”

Conclusion

Charmène Sloof, manager recruitment & arbeidsmarktcommunicatie

“Altwin heeft het vermogen om op ogenschijnlijk eenvoudige wijze teksten te schrijven die tot de verbeelding spreken. Hij hanteert een scherpe humor en een authenticiteit die ervoor zorgt dat je geboeid blijft. Met onverwacht prettige wendingen en een eigen stijl.”


Lezers over over mijn boek Rondje Oostzee

“Leuk geschreven en net alsof je als een klein vogeltje vanaf jullie schouder meekijkt!”

“Dit is de perfecte manier om mijn eerdere reizen in Scandinavië te herbeleven.

“Een feest der herkenning als je zelf wel eens in Scandinavië bent geweest!

“Het leest echt als een trein.”

“Ik heb het in één ruk uitgelezen!”

“Ik heb er echt van genoten.”