Hiervoor heb je mij nodig

Ik vertel jouw verhaal!

Tegenwoordig zijn er diverse termen in omloop die eigenlijk allemaal met het vertellen van een goed verhaal te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan

  • storytelling
  • contentmarketing
  • (employer) branding

Welke naam je ook hanteert, ik kom graag goede content maken die jouw organisatie of onderwerp voor het voetlicht brengt op de manier die jij wenst. Gaat het om complexe materie? Geen probleem, ik vind het leuk om de vertaalslag te maken naar content die toegankelijk is voor een breed publiek. Uiteraard denk ik graag met je mee en kan ik je tips geven zodat je je eigen schrijfkracht ook kunt verbeteren.

Media

Mijn expertise betreft vooral het geschreven woord en dus kun je mij onder meer inzetten voor

  • websites
  • intranetten
  • e-nieuwsbrieven
  • magazines (online en offline)
  • social media

SEO

Wanneer je mij inschakelt voor online teksten, hou ik uiteraard ook rekening met vindbaarheid.

Podcast

Omdat ik ook een voorliefde heb voor audio (en een verleden bij de lokale radio), ben ik momenteel het medium podcast aan het onderzoeken als middel om een verhaal te vertellen.